Adótanácsadás

 

 

Az adóoptimalizálás minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen. Rengeteg pénztől eleshet, ha nem megfelelően intézi adóügyeit. Tudjuk, hogy nem egyszerű kiigazodni a különféle adónemek szövevényes hálózatában. Mi azért vagyunk, hogy a vonatkozó jogszabályok betartása mellett minimalizáljuk a befizetett adót, ezáltal sikeresebbé tegyük cégét.

A tájékozottság elengedhetetlen

A hatályos szabályok ismerete nélkül lehetetlen optimalizálni adóügyeit. Tájékoztatjuk a különféle adózási formákról és az Ön előtt nyitva álló lehetőségekről. Javaslatot teszünk a legideálisabb megoldásra. Laki Stúdió könyvelőiroda ellátja minden információval ahhoz, hogy felelős döntést hozhasson, és hatékonyabbá tegye vállalkozását.

Kollégáink rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken, így mindig aktuális tudással rendelkeznek, amelyet szívesen rendelkezésére bocsátanak. Jól ismerik a megoldásokat, amelyekkel megelőzheti, hogy cége fejlődését visszavessék a feleslegesen kifizetett adók.

Már a cégalapítás előtt érdemes elkészíteni egy adózási tervet, melyben rögzítjük azokat az irányelveket, amelyek mentén haladva elkerülheti az adózási hibák miatt keletkező veszteségeket.

Elláthatjuk képviseletét a hatóságok előtt. Egy vizsgálat alkalmával kulcsfontosságú lehet, hogy felkészült szakemberek képviseljék cége érdekeit.

Ügyfeleinknek ingyen

Fontosnak tartjuk partnereink sikerét, csak így alakíthatunk ki hosszantartó és gyümölcsöző kapcsolatot. Ezért könyvelő irodánk ügyfelei számára havonta egy alkalommal díjmentesen nyújtunk adótanácsadást.